Tüm Forum
 Serbest Kürsü
 KPSS Sonuçları Açıklandı
Yeni Konu Aç Yeni Konu Aç Konuyu Yanıtla Konuyu Yanıtla Konuyu Okuyacaklarıma Ekle Okuyacaklarıma Ekle
Aktif konular Aktif konular  Forumda Ara Forumda Ara    Özel Mesajlar Özel Mesajlar         
 Sayfayı Yazdır  
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu Konuyu Kilitle Konuyu Düzenle Konuyu Sil Yeni Konu Konuyu Yanıtla
admin
Yönetici

Gönderim: 60
Cevap: 59
Altın: 1100
Gönderim Tarihi: -  05 Kas 2008  :  18:45:30  Mesajı Düzenle  Alıntı Yaparak Yanıtla  Ip Adresine Bak
Önlisans ve ortaöğretim düzeyinden adayların katıldığı 21 Eylül 2008\''de yapılan KPSS Ortaöğretim/Önlisans sonuçları açıklandı.
Önlisans ve ortaöğretim düzeyinden adayların katıldığı 21 Eylül 2008''de yapılan KPSS Ortaöğretim/Önlisans sonuçları açıklandı.

KPSS Ortaöğretim ve Önlisans sınav sonuçları açıklandı. Önlisans ve ortaöğretim düzeyinden adayların katıldığı 21 Eylül 2008''de yapılan KPSS Ortaöğretim/Önlisans sonuçları açıklandı. Genel yetenek ve genel kültür testlerinin uygulandığı sınav sonucuna http://sonuc.osym.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Sonuçlarını öğrenmek için tıklayınız.

İmzaAdmiN
  Konuyu Kilitle Konuyu Düzenle Konuyu Sil Yeni Konu Konuyu Yanıtla
Yeni Konu Aç Yeni Konu Aç Konuyu Yanıtla Konuyu Yanıtla Konuyu Okuyacaklarıma Ekle Okuyacaklarıma Ekle
Aktif konular Aktif konular  Forumda Ara Forumda Ara    Özel Mesajlar Özel Mesajlar         
Geçiş Yap:

Yüklenme Süresi 0,375sn